Clicky

Thema Witte Tentweek en Tienerweek 2018 “zoek het uit”

Copyright Omroep Zuidplas

De zomervakantie staat voor de deur en traditiegetrouw wordt in de vijfde week van de vakantie de Witte Tentweek en Tienerweek georganiseerd. Dit jaar staat men stil bij het thema “zoek het uit”.

Tussen de 4 en 9 jaar? Kom naar de Witte Tent
Alle kinderen tussen van 4 tot en met 9 jaar zijn welkom bij de Witte Tent. De witte tent begint op maandag 13 augustus en duurt tot en met vrijdag 17 augustus. De deuren gaan ‘s morgens rond 09:45 open. Het programma begint om 10:00 en duurt tot ongeveer 12:15. De tenten staan op drie plekken in Nieuwerkerk a/d IJssel. .

In de Witte Tent zoeken de kinderen - onder leiding van Jac Journalist - naar het antwoord op de vraag... W.. i. d.. m..? Tijdens de ochtenden genieten ze ook van allerlei leuke activiteiten en luisteren ze naar verhalen uit de Bijbel, zingen, knutselen doen spelletjes en meer!

Tienerweek voor tieners tussen 10 en 14 jaar
Ben je tussen de 10 en 14 jaar? Dan ben je van harte welkom bij de tienerweek. De tienerweek begint dinsdag 14 augustus en duurt tot vrijdag 17 augustus. Je bent iedere avond vanaf ongeveer 16:15 welkom bij de Witte Tent in Esse. Het programma begint om 16:30 en duurt tot ongeveer 20:30. Het eerste uur zijn de jongeren bezig met het thema uit de dag. Rond 17:30 eten ze met elkaar. Daarna is er elke avond tijd voor leuke en spannende spellen en activiteiten!

Openluchtdienst op zondagmorgen 19 augustus
Zowel de Witte Tentweek als de Tienerweek worden afgesloten met een kerkdienst in het Esse-park. Deze dienst wordt gehouden op zondag 19 augustus en deze start om 10:30. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee of limonade. Van harte welkom!

Meer informatie?
Wil je meer weten of de Witte Tentweek of Tienerweek? Je vindt meer informatie via onze websites, www.wittetentweek.nl en www.tienerweek.nl