Clicky

Protestants Capelle lanceert nieuwe website

Copyright Omroep Zuidplas

De Protestantse gemeente in Capelle (PgC) heeft 2 juli jl. een nieuwe website gepresenteerd. De opdracht was om een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke website te creëren.

Een website-commissie die levend en aansprekend zou worden voor zowel gemeenteleden als geïnteresseerden.

Het is een mooie, overzichtelijke en toegankelijke site geworden die leesbaar is op een PC, tablet en een mobiele telefoon aldus de algemene kerkenraad. De site dient eveneens als portaal naar de sites van de wijkgemeenten te weten: De Nieuwe Westerkerk, De Oosterkerk, De Dorpskerk, De Hoeksteen, De Ontmoetingskerk en de Schenkelkerk.

De Protestantse gemeente te Capelle aan den IJssel (PgC) is ontstaan op 31 januari 2015 uit de vereniging van de voormalige Hervormde Gemeente te Capelle aan den IJssel en de Gereformeerde Kerk te Capelle aan den IJssel. De PgC bestaat uit 6 met ieder een eigen karakter. Allen maken deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en weten zich verbonden met christenen wereldwijd. De PgC maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).