Clicky

Nieuw bij Omroep Zuidplas: Steam Up Radio!!

Copyright Omroep Zuidplas

Aanstaande zaterdag gaat Steam Up Radio weer de lucht in! Zoals gebruikelijk zal dat elke zaterdagavond zijn, vanaf 4 augustus, tussen 18:00 uur en 24:00 uur.

We zijn al met de nodige voorbereidingen hiervoor bezig, zowel voor als achter de schermen. Je moet dan denken aan de techniek, de muziek, logo’s, misschien een nieuwe slogan, andere jingles en ga zo maar door. Je hebt ook al kunnen zien dat we met beeld en visuals aan het testen zijn. Dit doen we omdat we je meer willen laten zien wat er gebeurt tijdens de uitzendingen, zeker als we DJ’s en artiesten te gast hebben. Dit zal natuurlijk op social media te zien zijn, maar ook op het TV kanaal van Omroep Zuidplas, wat voor Steam Up Radio weer een leuke, nieuwe uitdaging is.

Wanneer het ook op tv te zien zal zijn, daar zullen we je nog nader over informeren.

Maar ook op de gewone radio zullen we gaan groeien. Zo zal Steam Up Radio nu al op meerdere frequenties te horen zijn en ook dat zal verder gaan uitbreiden. Ook zijn zowel tv als radio ook via de website van Omroep Zuidplas te volgen.

Hoe gaat het programma er dan uitzien?
Veel blijft natuurlijk zoals vertrouwd, veel nieuwe muziek, de classics vergeten we niet, de track van de week blijft en gaan uiteraard door met de Labelnights en thema programma’s, zoals We Love the 90’s. Wat we vooral meer gaan doen, is lokale artiesten en DJ’s een platform bieden om hun muziek en/of dj sets te laten horen. En zo staat er nog veel meer op stapel, maar daar zullen we je nog nader over informeren.

Hoewel het nog even wachten is, hebben we er al volop zin in om dit nieuwe avontuur in te gaan.

Tot 4 augustus alvast.

Team Steamup Radio

Omdat Steam Up Radio elke zaterdag vanaf 18:00 te horen is, verhuisd 'Stappen met Koppendrayer' tijdelijk naar het tijdslot van 16:00 tot 18:00 op zaterdagmiddag. 'Uit de Kast', het programma van Radio Capelle, verhuisd naar de maandagavond tussen 18:00 en 19:00. Uit de Kast is elke eerste en derde maandag van de maand. Bekijk hier de volledige programmering.

Hoofdredacteur van Omroep Zuidplas Danny Govers sprak met grondlegger van Steam Up Radio Eddy Becker: