Clicky

Peter de Mooij ‘Genade op Genade’

Copyright Omroep Zuidplas

Het is de titel van het laatste boek van Peter de Mooij die in januari dit jaar overleed. Peter was een geliefd columnist bij Omroep Zuidplas en was met name te horen het radio programma Gospelsound.

Peter schreef diversen boeken waaronder ‘De dans van de grote zilverreiger’, ‘’T Is me wat Mooijs’ en ‘Van Bodybuilder tot Christen’ en nu is verschenen ‘Genade op Genade’. Het was een wens van Peter dit boek nog uit te brengen hetgeen door de nabestaanden is gedaan met een lach en een traan.

Het boek is ook te koop bij Het leukste Warenhuis Groot-Ammers en kost 17,95 en voor de mensen die het bestellen via info@kbhgrootammers.nl waarbij de nabestaanden het moeten versturen is het 21,95 inclusief verzend en verpakkingskosten.

Zie ook de artikelen:
Columnist Peter de Mooij overleden
De Gospelsound column van 14 januari 2018 Peter de Mooij
De Gospelsound column van 12 november 2017 Peter de Mooij