Clicky

Walter de Bruijn loopt Marathon van Eindhoven

Copyright Omroep Zuidplas

Op 13 oktober doet hij mee met TEAM KWF aan de Marathon van Eindhoven. Niet alleen voor zichzelf maar met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker.

Het is de 35ste editie van de Marathon Eindhoven. Vorig jaar stond een recordaantal van ruim 24.000 deelnemers aan de start van het grootste eendaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant.  Dit jaar barst het loopfeest los op zaterdag 13 oktober. Men verwacht dat 200.000 toeschouwers langs de verschillende parcoursen.

Moordrechter de Bruijn is niet onbekend met het lopen voor goede doelen eerder liep hij al de halve marathon van Amsterdam (Walter de Bruijn loopt 600 euro bijelkaar) en de Pattimura Walk in Alphen aan de Rijn (Pattimura Walk).

Zie ook de artikelen:
Walter de Bruijn loopt halve marathon voor Hospital Broeders
Walter de Bruijn naam ook een duik voor het goede doel
Walter de Bruijn loopt halve marathon voor Malawi