Clicky

Proeflessen muziek smaken naar meer?!

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 8 september was het gezellig druk tijdens het Open Huis bij MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas in Nieuwerkerk. 

Deze middag kon een flink aantal instrumenten worden uitgeprobeerd, en proeflessen zang en een proefles Muzikale Vorming gevolgd worden.  MOZ-Art start  maandag 17 september met een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) in Zevenhuizen en op dinsdag 25 september in Nieuwerkerk.  Op woensdag 19 en vrijdag 21 september start een aantal cursussen Muziek op Schoot en Muziek met Peuters. Op elk moment van het jaar kan er begonnen worden met een korte kennismakingscursus of een opfriscursus op een instrument. Open Huis gemist? Vraag een gratis proefles aan. Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl.