Clicky

Succesvol Open Toernooi BCN

Copyright Omroep Zuidplas

Het open toernooi van BC Nieuwekerk, bezocht door 149 spelers, is succesvol verlopen.

Dit jaar met een nieuwe opzet, een toernooi van één dag met een poule-afval systeem. Zowel organisatie als spelers waren enthousiast over deze sportieve dag waarop fanatiek werd gestreden door spelers van BC Nieuwerkerk en andere clubs.

In de hoogste categorie, de 4, won Bernard Smits van BC Iduna de herenenkel van Mark van Vliet. Bij de dames zegevierde Kimberley Vierling van BC Velo, met Romy Kluitenburg als runner-up.

De spelers van team 1 van BC Nieuwerkerk lieten in de dubbels en mixen zien dat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Zowel Stefan Broeren en Lotte Redeker als Dylan van der Heij en Liesbeth de Boer wisten na winst in de poule de halve finale te bereiken. Hier moesten ze hun meerder erkennen in Armand van Leen en Kimberley Vierling, de uiteindelijke winnaars, en Lotte van Slooten en Thomas Welcker.

Stefan Broeren en Dylan van der Heij bereikte ook in de herendubbel de halve finale. De finale werd gewonnen door Armand van Leen en Mike van Daal, tweede werden Bernard Smits en Thomas Welcker.

De dames van BC Nieuwerkerk, Lotte Redeker en Liesbeth de Boer, behaalde een mooie tweede plek. Hier moesten ze hun meerdere erkennen in het sterke koppel Sheila Pons en Jolande Veldhoen-Everaarts van BC Maassluis.

In de categorie 6 waren er ook Nieuwerkerkse successsen: Hjordis Kjeld Meijer en Sanne Loef wonnen het gemengd dubbel. Debby van Hees werd knap tweede in de damesenkel. En Moniek Broers en Daniek gouwe behaalde een tweede plaats in de damesdubbel.