Clicky

Omroep Zuidplas aanwezig bij gastoptreden dameskoor Eigenwijs

Copyright Omroep Zuidplas

Op 11 september heeft het dameskoor Eigenwijs een gastoptreden verzorgd in het wijkcentrum de Kroon in Moordrecht.

Dameskoor Eigenwijs
Het koor dat eerder dit jaar haar 5 jarig jubileum heeft gevierd had haar allereerste optreden ook in dit gebouw dat toen nog als verzorgingstehuis Moerdrecht te boek stond. Het koor zingt veel bekende liederen als My Bonnie, Zijn het je ogen, Zuiderzeeballade, Paper Roses, Als de zon schijnt en meer. De leden komen uit Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht, maar het koor heeft zijn domicilie in Moordrecht.
Jolanda Warmenhoven, voorzitter, dirigeert het koor en begeleidt het tegelijk met de harmonica. Het koor bestaat uit 36 dames en door onder meer uitloop van de vakantie was de groep bij dit optreden wat kleiner. An het eind van het optreden deelde het koor aan de aanwezigen een roos uit uit blijk van waardering voor hun aanwezigheid. Leuke geste.
Het koor treedt op tijdens korenfestivals, in verzorgingstehuizen, bij bedrijven, op bruiloften maar ook op goede doelen zijn ze van de partij. En ook dit koor heeft geen ledenstop. Zie hun website Dameskoor Eigen Wijs

Wijkservicecentrum de Kroon
Het wijkcentrum timmert hard aan de weg en ontwikkeld meer en meer activiteiten. Wilt U kennismaken? Dat kan want op 29 september van 11 tot 15 houdt de Kroon een open dag. Heel de dag demonstraties van activiteiten, maar ook workshops van onder andere beeldhouwen en als dat laatste in de smaak valt is er een vervolgcursus te nemen. Voor de kinderen knutselen, kinderbingo, springkussen en schminken. En ook het lekkers wordt niet vergeten Er worden hamburgers gebakken en er zijn Molukse en Marokkaanse lekkernijen.
Dus Moordrechtenaren en van daarbuiten wat let U.