Clicky

'Zuidplas in het Weekend' terug bij Omroep Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Met ingang van a.s. zaterdag 15 september keert Zuidplas in het Weekend terug op Omroep Zuidplas. Elke zaterdag tussen 09:00 en 11:00, met Jeroen Buitenhek(links) en Danny Govers(rechts).

Tijdens dit twee uur durende nieuws en activiteiten programma ontvangen Jeroen Buitenhek en Danny Govers gasten in de studio, waaronder politieke kopstukken van de Gemeente Zuidplas. Ook wordt er door middel van interviews met organisatoren van evenementen, omstanders en verantwoordelijkden dieper ingegaan op bepaalde gebeurtenissen van de betreffende week of evenementen die op de agenda staan.

Een terugkerend item is het uitgebreide weer van onze weerman Leen de Koning, elke zaterdag rond de klok van half tien.

Tijdens de eerste uitzending van het radioseizoen is er onder andere aandacht voor de pilot 'SaaM', hierover zal worden gesproken met wethouder Mantelzorgbeleid Daan de Haas. Ook praten we met Dick Belt van Stichting Evenement over de veertiende editie van de Vlootschouw. Verder een gesprek met Luuk Schouten, Manager Zorg van Centrum voor Ouderenzorg de Zevenster over de open middag op Wereld Alzheimer Dag in de Zevenster en gaan wij het hebben over naturistenzwemmen!

Dit en nog véél meer a.s. zaterdagochtend tussen 9 en 11 op úw Omroep Zuidplas. Klik hier voor de online luistermogelijkheden.

Vanwege de terugkeer van 'Zuidplas in het Weekend' tussen 09:00 en 11:00 verhuist 'Stappen met Koppendrayer' naar het tijdslot van 07:00 tot 09:00 op zaterdag. Klik hier voor de volledige programmering