Clicky

Otto Grevink alleskunner in open deur dienst

Copyright Omroep Zuidplas

Afgelopen zondag was de eerste Open Deur Dienst van de Protestantse kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel van het nieuwe seizoen.

Een dienst die de bezoekers nog lang zal bijblijven. Je komt niet elke zondag een dominee tegen die in dezelfde dienst voorgaat ook als dirigent van een koor optreedt. En bovendien meezingt met het koor. Zoals bij het bekende nummer Votum en Groet van Sela en bij de nummer “zomaar een dak” van Trinity waar Otto Grevink het sologedeelte zong.

In deze dienst verleende het koor Laudate Dominum haar medewerking. Koor en combo Laudate Dominum  is een zangvereniging uit Sprang-Capelle (NB) met zo’n vijfenveertig enthousiaste zangers en muzikanten. Ze zingen een heel breed repertoire van geestelijke en populaire liederen. Ze zingen uit bijbelse musicals (Van Midden/Van Amstel), klassieke muziek (Händels Hallelujah Amen), uit het liederenrepertoire van de kerk (Taizé/Opwekking) en een bijzonder arrangement van Amazing Grace.

Ds. Otto Grevink is ook  internetdominee van de pioniersplek op het internet van de Protestantse Kerk in Nederland: www.mijnkerk.nl.