Clicky

Capelse Rommelmarkt broodnodige steun voor de Voedselbank

Copyright Omroep Zuidplas

Voedselbank Capelle is altijd hard op zoek naar elke vorm van steun. Op 29 september vindt zij deze steun bij de Capelse Rommelmarkt. De jaarlijkse markt vult dan namelijk weer het marktplein van Capelle. De opbrengst komt voor een groot deel ten goede aan Voedselbank Capelle.

In Capelle aan den IJssel leven meer dan 150 gezinnen, die met minder dan €200 per maand moeten rondkomen. Zonder een aanvullend voedselpakket komen zulke gezinnen in grote problemen. Dit pakket wordt volledig mogelijk gemaakt door donateurs. Elke vorm van materiële of financiële steun is dan ook hartelijk welkom.

A.s. zaterdag 29 september wordt de jaarlijkse rommelmarkt bij het gemeentehuis georganiseerd. Van 9.00 uur tot 15.30 uur zal het een grote, gezellige drukte zijn naast het gemeentehuis. Talloze kramen zullen zijn gevuld met een breed assortiment aan ordelijk georganiseerde artikelen. Om 10.00 uur wordt bovendien een veiling gehouden met allerlei bijzondere artikelen. De opbrengst van de markt is voor een groot deel bestemd voor de Voedselbank. De organisatie van de Voedselbank is hier bijzonder blij mee. Op deze manier blijft het voor hen mogelijk om te strijden tegen armoede in Capelle.