Clicky

Wethouder Schippers lanceert app 'Waddinxveen denkt mee'

Copyright Omroep Zuidplas

Door inwoners te vragen de nieuwe app 'Waddinxveen denkt mee' in te vullen, heeft wethouder Kirsten Schippers de campagne 'Denkt u mee?' afgetrapt.

Dat deed ze woensdag 3 oktober bij de ingang van het zwembad en de korfbalvereniging. Oktober is door de gemeente benoemd tot participatiemaand.

Schippers werd in mei benoemd als wethouder Samenlevingsparticipatie. "Ik vind het belangrijk dat inwoners mee kunnen denken in het beleid en de projecten van de gemeente. Wat de gemeente doet, gaat over hun straat, buurt, wijk en dorp. Daarom hebben we de app 'Waddinxveen denkt mee' ontwikkeld," aldus de wethouder.

In de nieuwe app staan in oktober vier onderwerpen centraal. Zo vraagt de gemeente naar de mening van inwoners over de wijken, de gemeentelijke dienstverlening, het sociaal gebied en ook over het meedenken met de gemeente. Met de resultaten gaat de gemeente aan de slag om haar werkwijze te verbeteren.
De app 'Waddinxveen denkt mee' is te downloaden in de App store en in Google Play. Is deze app nog niet te vinden in de App Store? Dan kan de vragenlijst ingevuld worden op de telefoon via webapp.to/waddinxveendenktmee