Clicky

Kindervakantiefeest in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Ook dit jaar is er weer een kindervakantie week in Zevenhuizen aan de hand van het thema ‘Zoek het uit’ gaat men met elkaar op onderzoek uit, leren ze van verhalen uit de Bijbel en maken ze er een feest van.

Het thema is dit jaar ‘Zoek het uit!’ en de organisaties heeft allerlei leuke dingen bedacht waarmee de kinderen op onderzoek uitgaan. "In de Bijbel lezen we over mensen die op onderzoek uitgingen en ook daarnaast worden op vrijdag proefjes gedaan om iets uit te zoeken en op …… is er een theatervoorstelling over/ door…… En wat we ontdekken? Kom maar meedoen dan weet je het!"

Het kindervakantiefeest wordt al jarenlang georganiseerd voor kinderen van de basisscholen door enthousiaste vrijwilligers uit de kerken van Zevenhuizen. Eerst in de zomervakantie en sinds een paar jaar in de herfstvakantie. Een echte traditie in ons dorp dus, die we graag in ere houden. Tijdens een paar dagen wordt een gezellig programma met zingen, knutselen en spannende spellen georganiseerd rondom een thema. Ieder jaar wordt het Kindervakantiefeest bezocht door een groot aantal kinderen.

Het Kindervakantiefeest wordt in de herfstvakantie georganiseerd op dinsdag tot en met donderdag 23 -26 oktober. Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom van 9.45 tot 12.00 uur in het Hervormd Centrum, Dorpsstraat 156. Neem gerust je vriendje of vriendinnetje mee!