Clicky

Jeugdkampioenen bij CKV Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdag kon CKV Nieuwerkerk haar eerste jeugdkampioenen huldigen. Maar liefst teams werden zaterdag kampioen! Aanstaande zaterdag spelen nog eens vijf teams hun kampioenwedstrijden.

Nieuwerkerk/Easy Container Service F1 – KCC F1 12-4
Nieuwerkerk F1 heeft haar kampioenswedstrijd tegen KCC F1 met 12-4 gewonnen! Na vijf wedstrijden 10 punten en een prachtig doelsaldo van 93 voor en slechts 10 tegen. De trotse kampioenen zijn Jinte, Jonah,Luuk, Puk en Rens en natuurlijk ook coach Suzanne!

Meervogels E5 - Nieuwerkerk/JDriven E7 3-8
De kampioenswedstrijd van Nieuwerkerk E7 in Zoetermeer werd met 3-8 van Meervogels F5 gewonnen. 10 punten na vijf wedstrijden en een prachtig doelsaldo van 46 voor en slechts 4 tegen voor de kampioenen Amy, Bas, Niek, Siem, Tessa en Ymke en de trotse coaches Frank en Martijn.

Korbis E4 - Nieuwerkerk/JDriven E4 2-19
Nieuwerkerk E4 is zaterdag zeer overtuigend kampioen geworden! In Waddinxveen werd Korbis E4 met maar liefst 2-19 verslagen. Daardoor is de E4 ongeslagen met 10 punten na wedstrijden. Het doelsaldo is ook mooi, 83 gescoord en 12 doelpunten tegen. De E4 viert volgende week het feestje na
de thuiswedstrijd tegen Weidevogels, dus er is nog geen foto van de kampioenen Ashlee, Esmay, Martijn, Norah en Tycho en hun coaches Matthijs en Mark.

Twist E1 - Nieuwerkerk/JDriven E2  3-16
Nieuwerkerk E2 won ook haar vijfde wedstrijd van dit seizoen en vierde het kampioensfeestje! Eigenlijk was de ploeg vorige week al kampioen, maar nu gaf de ploeg nog even gas tegen Twist E1. Vorige keer werd het 13-6 tegen dit team en nu maar liefst 16-3. Heel goed gedaan door Carlijn, Caynee, Leon, Rosanne en Senna en coaches Andre en Diederich!

Vitesse E1 - Nieuwerkerk/JDriven E1 5-13
Ook Nieuwerkerk E1 is kampioen geworden met 10 punten uit 5 wedstrijden! De kampioenswedstrijd tegen Vitesse E1 werd met 5-13 gewonnen. 71 doelpunten nu al na vijf wedstrijden. Mooie cijfers voor Bart, Famke, Helena, Jip en Mattias en hun coaches Lion en Arjan! De E1 viert het feestje zaterdag na de thuiswedstrijd tegen OZC en daarom nog geen foto van de E1.

Nieuwerkerk C2 – Maassluis C2 4-4
Nieuwerkerk C2 won donderdagavond met 10-4 van Nikantes C1. Daardoor was de thuiswedstrijd tegen Maassluis C2 de kampioenswedstrijd! Weer waren deze twee teams aan elkaar gewaagd en net als uit werd het gelijk. Dat was genoeg! Nieuwerkerk C2 werd kampioen. Trotse coaches Pieter en Rene en natuurlijk de kampioenen: Jill, Daan, Veronique, Merel, Jesse, Louke, Isa, Tim, Luna en Marten! Goed gedaan, ongeslagen na vijf wedstrijden!(foto bij artikel)