Clicky

Vijf medailles voor Jungshin Kwan

Copyright Omroep Zuidplas

De leden van Taekwon-Do club Jungshin Kwan waren afgelopen zondag zeer succesvol op de ITF Battle. 

Op het onderdeel stijlpatronen wist Matthew van Ginhoven een 3e plaats te bemachtigen. Judith Visser wist al haar partijen te winnen en mocht op het hoogste podium klimmen om haar gouden medaille in ontvangst te nemen.

Bij het onderdeel springen moest Kira Visser in een grote poule flink aan de slag en er waren heel wat rondes nodig (waarbij het doel steeds hoger wordt gehangen) om de winnaar te bepalen. Uiteindelijk was Kira de enige deelnemer die de plank ruim 35cm boven haar eigen hoofd wist te raken en werd ze eerste.

Het laatste onderdeel van de dag is traditioneel het sparren en ook daarbij liet de club uit Nieuwerkerk aan den Ijssel zich gelden. Chad Terlouw moest al zijn doorzettingsvermogen aanspreken en sleepte een zwaarbevochten bronzen plak in de wacht. Judith Visser drong door tot de finale en trof daar dezelfde tegenstander als bij de stijlpatronen. Ook dit maal wist Judith haar te overklassen en zonsondergang ze haar tweede gouden medaille van de dag!

Al met al kunnen de deelnemers terugkijken op een zeer succesvol toernooi en kijkt de club met vertrouwen uit naar het Nederlands Kampioenschap dat begin november plaatsvindt.