Clicky

Open dag bij 'So Natural' in Moerkapelle in kader Boerderijdag

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 20 oktober opent orchideeënkwekerij van So Natural haar deuren. Op deze dag kunnen mensen uit Moerkapelle en omgeving de boerderij bezoeken.

In het kader van duurzaamheid wil supermarkt keten Lidl haar klanten kennis laten maken haar producenten. Hiertoe organiseren zij de Boerderijdag. Tot de 19 boerderijen in Nederland die hieraan mee werken behoort ook de Moerkapelse producent SO Natural. Het familiebedrijf So Natural is de leverancier van orchideeën. Het is de grootste pot-orchideeënkwekerij van de wereld! De kwekerij is gelegen in Moerkapelle. Het familiebedrijf staat onder leiding van de broers André, Hans, Martin, Wouter en Johan Smaal. In de kas worden mooie Phalaenopsis (vlinder) orchideeën in verschillende maten geweekt. Teler André: "Laat je verrassen in een prachtige oase van orchideeën! We geven je graag een rondleiding om te laten zien hoe wij de bloemen kweken en vervolgens naar Lidl sturen. Tot dan!"

Van 11:00 tot 15:00 uur kunnen bezoekers op 20 oktober een kijkje nemen in dit bedrijf om met eigen ogen zien hoe, waar en door wie producten worden gemaakt." Steeds meer klanten zijn geïnteresseerd in de oorsprong van onze producten, aldus Lidl.