Clicky

Protestantse kerk houd voedselbankinzameling rond dankdag

Copyright Omroep Zuidplas

De Protestantse kerk in Nieuwerkerk a/d IJssel organiseert rond dankdag opnieuw een voedselbankactie. Wekelijks worden voedselpakketten voor 7000 mensen klaargemaakt.

De opbrengst zal verdeeld worden over het centrale depot in Rotterdam en het lokale uitdeelpunt aan de ’s Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het uitdeelpunt voor de gemeente Zuidplas wordt verzorgd door “Stichting Zuidplas Helpt”.

Woensdag 7 november is het dankdag voor gewas en arbeid. Het weekend daarna kunt u uw artikelen naar de Ringvaartkerk brengen. De kerk neemt uw bijdrage graag in ontvangst op vrijdag 9 en zaterdag 10 november van 10.00 uur tot 12.00 uur. De koffie staat klaar!

Elk jaar is er één artikel waar extra behoefte aan is. Dit jaar is dat tomaten in blik: tomatensoep in blik, tomatenblokjes in blik, tomatenpuree in blik en gepelde tomaten in blik.