Clicky

Twee nieuwe zwarte banders bij Jungshin Kwan

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 13 oktober werden er bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan uit Nieuwerkerk aan den IJssel de nodige examens afgenomen en toonden de leden hun vorderingen.

's Ochtends was er voor de jongste leden (van 4 t/m 7 jaar) de Kidsdag. Onder het toeziend oog van alle meegekomen ouders en grootouders lieten zij op speelse wijze zien waar ze de afgelopen maanden op hebben getraind. Ook de ouders werden hierbij de mat op gevraagd en zo mochten zij aan den lijve ondervinden hoe goed deze Kids al zijn.
In de middag was het tijd voor de groep leden van 8 jaar en ouder. Op onderdelen als stijlpatronen, sparren, zelfverdediging en breken demonstreerden deze leden hun vooruitgang en kwaliteiten voor de examencommissie. Hoogtepunt van de dag was het zwarte band examen van Inge de Zeeuw en Victor de Vogel. Zij sloten met dit examen hun periode als gekleurde bander succesvol af en mochten na afloop de felbegeerde zwarte band omknopen. Een mooie mijlpaal voor zowel hen persoonlijk als voor de club!
In totaal behaalden 44 leden hun volgende graad.

Op de foto Inge en Victor op het onderdeel breken