Clicky

Kerstmannen in Oude Dorp Nieuwerkerk aan den IJssel

Copyright Omroep Zuidplas

Zaterdagochtend 20 oktober jongstleden was er een invasie van Santa Clausen in Nieuwerkerk. Kerstmannen bezetten het Oude Dorp. 

Op zaterdag 20 oktober jongsleden zag het rood in de Dorpsstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. 10 tot 20 Kerstmannen, in volledig ornaat, holde door de Dorpsstraat en liepen winkel in en winkel uit. 

Er werd een promovideo gemaakt voor de Rotary Zuidplas voor de Santa Run op 14 december aanstaande. Alweer voor de derde keer wordt dit georganiseerd door de Rotary, nu samen met de ondernemers van het Oude Dorp en op kaarsjes avond. Dus het wordt extra gezellig en ook nog een beetje sportief. 

Het goede doel van de Rotary Zuidplas is het inloophuis Camino. Dus schrijf je in en doe mee. Inschrijven kan vanaf 1 november aanstaande voor de Santa Run op 14 decemeber aanstaande.