Clicky

O.S.S. scoort bij springwedstrijd

Copyright Omroep Zuidplas

Gymnastiekvereniging O.S.S. nam zaterdag met 26 kinderen, verdeeld over 3 teams, deel aan de groepswedstrijd in Waddinxveen.

Op elk toestel, te weten Lange Mat, Trampoline en Trampoline met kast, werden er 6 sprongen series gedaan. Sommige elementen moesten zelfs synchroon worden uitgevoerd. Team A-1 (9 meisjes) en A-2 (7 meisjes) behoorden tot de leeftijdscategorie 8-10 jr. Team B-3 (10 meisjes) viel in categorie 10-12 jr.

Naast het beheersen van de sprong werden de meisjes ook beoordeeld op uitvoering (rechte benen, tenen etc.) en kon er 'n bonus worden verdiend als er 'n strak volgend tempo kon worden getoond. Dat lukte team A-1 het beste. Zij scoorden op lange mat 13,60 punten en wonnen dit onderdeel. Direct gevolgd door team A-2 met 13,30 op de 2e plaats. Team B-3 in een oudere categorie werd 3e met 12,80 punten. Op trampoline hadden de meiden er hier en daar een missertje, maar voor Team A-2 resulteerde dit wel in een mooie zilveren
plak met 12,17 punten. En op het onderdeel trampoline met kast werd A-1 1e met 13,60 punten, team A-2 3e met 13,00 en team B-3 op hun niveau net 4e met 13,80 punten.

De winnaar van de dag in categorie A werd team O.S.S. A-1 met een totaal score van 39,03!
Team A-1 bestond uit: Evy Goedendorp,
Senna Antonisse, Liz de Wit, Amber vd Voorde, Evi Grosz, Lize Kerste, Anna Zuchowska, Dyanne de Waardt en Rouqaya Mali

Team A-2 : Melissa Giesbers, Eline Zuidema, Olivia Lamot, Serena v Leeuwen, Romaisa Bouda, Esmay en Nora El Hamdaoui.

Team B-3 : Kimberly Giesbers, Jasmijn Kraaijestein, Indy Kerste, Renske de Visser, Kirsten Kreft, Vienne Zwarteveld, Noorin Bouchdea, Chantal Oskam, Danieke de Waardt en Amy Grosz.

Behalve deze super prestatie was het ook 'n hele gezellige middag met onze eigen en andere verenigingen. Volgend jaar doet O.S.S. zeker weer mee!