Clicky

Helena de Haan opent eerste TOV4ALL nieuwe seizoen

Copyright Omroep Zuidplas

Helena de Haan is na Ardon de Waard de tweede ‘geloofsheld’ die op een TOV4ALL komt spreken. Op 16 december zal De Haan spreken in De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Helena is negentwintig jaar, actief als turntrainster en leeft ervoor om Gods Koninkrijk te bouwen. Na het afronden van haar hbo-sportopleiding, besloot ze een Bijbelschool te doen. Want, hoewel sport & bewegen altijd haar grote droom was, was er ook iets in haar dat zei: “Volgens mij is er voor mijn leven meer!”. 

Dit jaar, in Sydney bij Hillsong International Leaderschip College, is waar Helena haar roeping ervaarde. “Ik besefte dat mijn leven verbonden was aan het doel van Christus en het verlangen om dit uit te leven groeide. Ik leerde dat je als christen niet langer voor jezelf leeft, maar keuzes maakt waarbij Hij op de eerste plek staat om zo de kerk, Zijn Huis gevestigd te zien worden.” Inmiddels is ze al meer dan zes jaar met bevlogenheid actief als jongerenwerker bij Baptistengemeente Katwijk, heeft ze een post hbo-jongerenwerkersopleiding en vier jaar theologie aan het Evangelisch College afgerond. "Mijn verlangen is dat jong en oud een nog geweldigere persoonlijk relatie met Jezus krijgen en dat ze in contact komen met Zijn doel voor hun leven. Ik geloof in hun passie en potentie om de wereld te veranderen.” Daarbij sluit ze graag aan bij de belevingswereld van de mensen tegen wie ze spreekt. “Sport is iets waar iedereen wel iets mee heeft en het dus begrijpt."

Meer informatie over haar is te vinden via de volgende link: http://www.geloofshelden.nl/sprekers

Zie ook de artikelen:
Ardon de Waard bij TOV4ALL (Video)
Coen Nuijten bij TOV4ALL (video)
Ecoloog Mark van Heukelum bij TOV4ALL (video)
TOV4ALL met Anko Oussoren (video)