Clicky

Levende Adventskalender

Copyright Omroep Zuidplas

Als protestantse gemeente van de Oosterkerk in Capelle a/d IJssel wil men graag de mensen in de wijk ontmoeten. 

"Advent is de verwachting  van de komst van Jezus. In de periode van vier weken voor kerst wordt er in de kerk elke week een kaars aangestoken. Langzaam worden de donkere dagen lichter en vieren we met Kerstmis een nieuw begin. Niet voor iedereen zijn dit gezellige dagen.

Daarom houden wij ‘open huis’’ waar u/ jij kan aanschuiven voor een kop koffie/ thee en gezelligheid. In de Adventstijd zal op een aantal dagen, tussen 10.00 en 12.00 en tussen 14.00 en 16.00 uur een afbeelding van deze Engel tegen de gevel bij een huis staan. Bij dat huis bent u/ ben jij van harte welkom om aan te bellen!"

Informatie: jannie.koolen@gmail.com  06 40001476 of 010 4509319