Clicky

Radio-interview Jan en Jeanet Hoegee ‘Mercy Ships’ (audio)

Copyright Omroep Zuidplas

Op zondag 25 november waren de Nieuwerkerkse Jan en Jeanet Hoegee te gast bij Rondom de Kerken de middageditie om te spreken over Mercy Ships. Erik van Veelen interviewde hem over hun werk voor de organisatie.

In het interview laten ze hun passie en motivatie doorklinken verbonden aan hun christelijk geloof. Eerder deze maand berichtte de redactie kerken u al over Erik Vis die als operatie assistent voor Mercy Ships aan het werk was in Guinea (Erik Vis operatieassistent op Africa Mercy).

Mercy Ships is een christelijk goed doel met een duidelijke missie: in navolging van Jezus hoop en genezing brengen aan de allerarmsten in de wereld, omdat ieder mens kostbaar is en streeft ernaar het toonbeeld van liefde in actie te worden door hoop te geven en genezing te brengen. Mercy Ships Holland wil mensen en middelen inzetten ter ondersteuning van het internationale werk van Mercy Ships. Naastenliefde is wat deze organisatie drijft om dit werk te doen. 

Het hele interview met Jan en Jeanet Hoegee kunt u onder dit artikel terugluisteren.