Clicky

Omroep Zuidplas live vanuit 't Blok met top DJ's!!

Copyright Omroep Zuidplas

Omroep Zuidplas' Steamup Radio zendt aanstaande zaterdag vanaf 18:00 live uit vanuit het 't Blok met internationale top DJ's!

Zaterdagavond 1 december brengt Steamup Radio de 5e Streamin Music/First Impression Labelnight at Steamup Radio, te beluisteren bij Omroep Zuidplas. Voor dit unieke evenment zijn we deze keer niet in de studio. We zijn deze avond te gast bij zalencentrum ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf deze locatie is de gehele avond via Omroep Zuidplas op radio, televisie, internet én social media live te volgen!

Deze Labelnights kennen al een historie, die begon bij RTW Waddinxveen, waar de 4 eerdere edities al met succes plaats vonden.

Robin Albers, alias Jaydee(bekend van Plastic Dreams) is één van de grondleggers van het onafhankelijke label, Streamin Music/First Impression. Het label geeft nieuwe producers en het nieuwe geluid een kans geeft in elk genre van de dancemuziek. Steamup Radio volgt dit muzieklabel al heel lang en geeft het graag een podium. Tijdens de Labelnight avonden krijgt de artiest extra de ruimte om zijn of haar kwaliteiten te laten horen. En met deze vijfde editie wordt er uitgepakt met weer een sterke internationale combinatie van jong talent tot namen die diepgeworteld zijn in de wereldwijde dancewereld.

De Lineup voor deze 5e Streamin Music/First Impression Labelnight is:

18:00 19:00 Flor
19:00 20:00 Buurman van Dalen
20:00 21:00 Mr Efflix
21:00 22:00 Fingerspitzen
22:00 23:00 Franco La Cara (Bel)
23:00 24:00 Robin “Jaydee” Albers
24:00 01:00 TFX – Rene van der Weijde

Je bent ook van harte welkom om er live bij te zijn in ’t Blok, dus kom gerust een dansje doen, de radio en tv makers en de artiesten bezig te zien en te ontmoeten, kortom een leuke avond te hebben. De entree is gratis!(artikel gaat verder onder de foto)

Hou er wel rekening mee: VOL=VOL