Clicky

Naar House bus blikvanger op housefeesten

Copyright Omroep Zuidplas

De “Jezusbus” is een begrip onder veel jongeren op housefeesten. De Nieuwerkerkse organisatie is dan ook blij dat men deze  bussen voor het evangelisa­tiewerk kan inzetten. Het zijn onze blikvan­gers waar zij de mensen in kunnen opvangen.
 

“Deze keer zijn we blij te kunnen melden dat we een nieuwe bus hebben. Onze bus in Dokkum is verkocht aan het Haags Busmuseum. De bus die dienst deed in Zevenhuizen wordt verplaatst naar Dokkum. En de meest recent aangeschafte bus mag in Waddinxveen bij loonbedrijf Van der Spek worden gestald vanwege verbouwingen bij de huidige locatie in Zevenhuizen.

Er is hard gewerkt aan een nieuwe bus, in letterlijk enkele weken is deze van binnen helemaal verbouwd en klaar gemaakt. Momenteel is de bus nog groen, maar op het moment dat u dit leest is hij waarschijnlijk al helemaal in de rode Naar House stijl.”

De stichting Naar House stelt zich primair ten doel het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.

Nieuwsgierig naar meer beelden van deze bus, kijk eens online: https://bit.ly/2DhGB95