Clicky

GetSaved actief in de Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas

Nieuwerkerker John Sittrop en Naar House oprichter Gerard Grimbergen actief bij de stichting GetSaved zijn sinds kort actief in de Zuidplas gemeenten.

De stichting stelt zich ten doel om het Evangelie te verspreiden; om mensen bekend te maken met het Goede Nieuws dat God Jezus heeft gezonden om de wereld te redden, te vergeven en te herstellen. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken d.m.v. straatevangelisatie, bemoediging, gebed en pastorale gesprekken, het verspreiden van lectuur, Dvd’s en andere materialen ter ondersteuning van het vorenstaande, het organiseren van cursussen en trainingen, ondersteuning van kerken en scholen, het houden van spreekbeurten en het ondersteunen van mensen bij het zoeken naar professionele hulp.

Sittrop, oud omroep medewerker en voormalig voorzitter van de Nieuwerkerkse stichting Naar House is al jaren actief in de straatevangelisatie en vertelt: “Na lange tijd van gebed en de vraag aan God, wanneer en hoe moesten we beginnen kwam er een aanmelding via de website van GetSaved, dat er een evangelist uit Zoetermeer zich afvroeg of hij mee mocht evangeliseren. Hij had het nog nooit gedaan, na een intakegesprek waren we meteen daarna in Nieuwerkerk a/d IJssel de straat opgegaan.”

GetSaved wil een busje aanschaffen waar men nu voor spaart zodat mensen op de straat uitgenodigd kunnen worden voor een bakkie koffie of een kop soep. Waar men ook in gesprek kan gaan en het evangelie op een rustige plek te vertellen. 

GetSaved zal vrijdag 14 december aanwezig zijn in Zevenhuizen en zondag 16 bij omroep Zuidplas aanschuiven om hun activiteiten toe te lichten in het programma Rondom de Kerken de middageditie. 

Zie ook de artikelen:
John Sittrop onderdak bij GetSaved
Radio-interview John Sittrop en Gerard Grimbergen