Clicky

Save the date: Startersdag Gouda maandag 28 januari

Copyright Omroep Zuidplas

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeente Gouda, Rabobank en Interpolis op maandag 28 januari een gratis startersdag in het gebouw van Driestar Educatief.

De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/gouda2019. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.