Clicky

Maatjes gezocht voor Friend4Now!

Copyright Omroep Zuidplas

Voor het maatjesproject Friend4Now is Welzijn Zuidplas op zoek naar maatjes! 

Een maatje is een vrijwilliger van 18 jaar of ouder, die graag een jongere op weg wil helpen die dreigt vast te lopen op school of privé. Na aanmelding krijg je een intake gesprek en wordt er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. In het voorjaar 2019 is een speciale  cursus van vier dagdelen, waar je na afloop een certificaat voor ontvangt. Daarna kun je aan de slag als maatje. Je wordt gekoppeld aan een jongere tussen de 10 en de 20 jaar. Eens in de 2 weken spreek je af en ga je samen werken aan een vooraf opgesteld doel. Op deze manier speel jij een positieve rol in het leven van de jongere. Het mooie is dat je als maatje iets betekent voor een ander en het is een leerzame ervaring. Ben je 18 jaar of ouder, een sociaal type, zit je lekker in je vel en lijkt het je interessant om maatje te worden? Neem contact op met Friend4Now, kim@welzijnzuidplas.nl