Clicky

Nieuwe zwarte banders bij Jungshin Kwan

Copyright Omroep Zuidplas

Zo vlak voor het einde van het jaar werden bij Taekwon-Do club Jungshin Kwan nog de nodige examens afgenomen en behaalden 24 leden hun volgende graad.

Voor Andrew Mostert en David Rietveld was het een extra speciale dag, zij behaalden de felbegeerde zwarte band. In dit uitgebreide examen demonstreerden zij onder andere stijlpatronen, sparringsvormen, zelfverdediging en breektechnieken.

Boosabum Hans Slegtenhorst ging hen twee jaar geleden al voor met het behalen van deze graad en deed afgelopen weekend examen voor 2e Dan. Ook hij demonstreerde zijn kunnen aan de examencommissie en de aanwezige toeschouwers. Hij is hiermee het eerste lid dat deze graad behaald in de geschiedenis van de Nieuwerkerkse club. Al met al een geweldige afsluiting van een succesvol sportjaar.