Clicky

Kerstconcert van MOZ-Art groot succes

Copyright Omroep Zuidplas

Dinsdag, 11 december jl, verzorgden leerlingen van MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas een kerstconcert  in een goed gevulde Josephkerk, Kerklaan  in Nieuwerkerk.

Het was een echt familieconcert voor jong en oud(er). De leerlingen brachten een zeer gevarieerd programma ten gehore met als een van de hoogtepunten het samen zingen van The First Noël. Op het  concert was te horen en te voelen wat muziek met mensen doet. Deelnemers en bezoekers gingen met een echt kerstgevoel naar huis.

MOZ staat voor Muziek Onderwijs Zuidplas. De toevoeging Art geeft aan dat MOZ-Art een dynamische instelling wil zijn en ook verbindingen wil aangaan met andere muzen.

De stichting heeft ten doel het zonder winstoogmerk bevorderen van de muziekcultuur in de gemeente Zuidplas in het bijzonder het geven van muziek-  en dansonderwijs aan inwoners van de gemeente Zuidplas waaronder leden van muziekverenigingen in deze gemeente. Daar waar mogelijk worden de muzieklessen, m.n. voor de jeugd, in de dorpskernen aangeboden.