Clicky

Radio-interview John Sittrop en Andre van den Berg ‘GetSaved’

Copyright Omroep Zuidplas

Zondagmiddag, 16 december jl., waren Sittrop en Van den Berg namens de stichting te gast in het programma Rondom de Kerken de middageditie om hun recente activiteiten in Zuidplas toe te lichten.

Presentator Erik van Veelen sprak met beide heren over de stichting, hun activiteiten, plannen en hun aanwezigheid in de Zuidplas. Sittrop, die samen met GetSaved oprichter Gerard Grimbergen een jaar geleden ook te gast was bij omroep Zuidplas (), lichtte de aanwezigheid van de stichting in de Zuidplas toe en met name de prettige kennismaking met de ABC gemeente in Zevenhuizen. Vanuit die gemeente heeft door de ervaring van Sittrop Van den Berg zijn weg gevonden in de straatevangelisatie.

Sittrop, oud omroep medewerker en voormalig voorzitter van de Nieuwerkerkse stichting Naar House, timmert met GetSaved aan de weg en wil binnenkort een eigen bus willen aanschaffen om hun evangelisatie activiteiten beter te kunnen faciliteren.

Het hele interview kunt u onder dit artikel terugluisteren.