Clicky

26 januari lampionnenoptocht in Zevenhuizen

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 26 januari 2019 staat de jaarlijkse lampionnenoptocht op de kalender in Zevenhuizen. 

Alle kinderen uit Zuidplas tot 12 jaar kunnen meelopen met deze sfeervolle en gezellige wandeling. Schrijf snel in je agenda en houd deze avond vrij.

Prinses Beatrix
Vanwege de verjaardag van Prinses Beatrix organiseert Stichting Oranje Zevenhuizen ieder jaar een lampionnenoptocht op een zaterdag in de buurt van haar verjaardag. Het is een feestelijke wandeling, waarbij kinderen met een lampion een route lopen door Zevenhuizen. Onderweg krijgen de kinderen wat lekkers.

Win een prijs
Alle kinderen mogen verkleed komen. (Groot-)Ouders die meelopen natuurlijk ook! Ieder jaar heeft de lampionnenoptocht een thema. We lichten alvast een tipje van de sluier op zodat je alvast met de voorbereidingen kan beginnen. In 2019 heeft het thema met poezen en vlin-ders te maken. Maak er wat moois van en wie weet win jij met je uitdossing wel een mooie prijs.

Stichting Oranje Zevenhuizen
Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert de lampionnenoptocht ieder jaar. Meer informatie over Stichting Oranje Zevenhuizen en de activiteiten is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.