Clicky

De Keet wint eerste editie BZAV Zaaltoernooi v.v. Moerkapelle

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 22 december was het zover: de eerste editie van het BZAV zaaltoernooi van v.v. Moerkapelle. Naast het traditionele BedrijfsZomerAvondVoetbaltoernooi nu in samenwerking met Dorpshuis Op Moer een nieuw evenement binnen de club.

Het deelnemersveld bestond naast een aantal bekenden ook uit enkele nieuwe bedrijven en teams. 10 teams waren verdeeld over 2 poules en om ca. 13:00 uur werd de eerste wedstrijd afgetrapt. Onder leiding van diverse scheidsrechters verliepen de 10 minuten durende poulewedstrijden vlekkeloos. Er werd door alle teams zeer sportief gestreden en uiteindelijk kon ook elk team een of meerdere overwinningen vieren.

Om tot een totale eindstand te komen werd er een wedstrijd gespeeld tegen een even hoog geëindigd team uit de andere poule met als finale de wedstrijd tussen de nummers 1.

De wedstrijd om de 3de en 4de plaats werd door Your Bookie na het nemen penalty’s gewonnen van De Rooy Autotechniek en ook leuk te vermelden is dat de trouwe dames van Flozo Zijderhand deze niet op de laatste plek belandden maar door 2 overwinningen een mooie 7de plaats haalden.

De finale werd gespeeld tussen 5 Star Skill Moves dat in poule A alle wedstrijden won en De Keet Moerkapelle dat op onderling resultaat in poule B eerste werd. In een zinderende finale ging het lang gelijk op. 5 Star Skill Moves leek de beste papieren te hebben, maar een effectiever De Keet Moerkapelle sloeg op de juiste momenten toe. Met 3-1 wonnen zij deze finale en daarmee dus ook de eerste editie van dit toernooi.

Na de prijsuitreiking door voorzitter Martien Zijderhand was het tijd voor een hapje en een drankje in de bar van Dorpshuis Op Moer. De commissie en v.v. Moerkapelle kunnen terugkijken op een geslaagd evenement wat volgend jaar zeer waarschijnlijk weer opnieuw zal worden georganiseerd.

Eindstand BZAV Zaal 2018 v.v. Moerkapelle

1) De Keet Moerkapelle

2) 5 Star Skill Moves

3) Your Bookie

4) De Rooij Autotechniek

5) Bold & Old

6) Van Leeuwen bestratingen

7) Flozo Zijderhand

8) Moerkapelle 3

9) JO19

10) ICC Moerkapelle

De BZAV-commissie dankt alle deelnemers, scheidsrechters, personeel van Dorpshuis Op Moer en ook de vele toeschouwers die dit toernooi tot een geslaagd evenement hebben gemaakt.