Clicky

Laudame Financials/VCN Dames met slecht gevoel de Kerstdagen in

Copyright Omroep Zuidplas

De eerste helft van het seizoen 2018-2019 zit erop.

Na 10 gespeelde wedstrijden hebben we alleen nog niet tegen Voltena gespeeld en staan we op de helft van de ranglijst, de 6eplek.

In deze eerste periode hebben we de helft van de keren gewonnen en de helft van de wedstrijden verloren. De helft van die keren hebben we 3-0 gespeeld en bijna de andere helft 3-2. Aan 3-1 doen wij dus eigenlijk niet, behalve die keer op zondag tegen Peelpush. Samen met Orion zijn dat de ploegen waarvan we hebben gewonnen uit het bovenste rijtje.

In de beker hebben we ook de helft van de wedstrijden gewonnen, en dus ook verloren. We verloren van Voltena met 3-0, maar wonnen van Vocasa met 3-2. Er lijkt wel een soort systeem te zijn. 

Volgend jaar hebben we met een aantal de teams dus wel een appeltje te schillen. We gaan even genieten van 2 weken volleybalrust, zodat we in het nieuwe jaar er vol tegenaan kunnen.

Ohja gister speelde we de laatste wedstijd van het jaar.
De helft van de buiten wissels konden niet ingezet worden omdat Tessa en Rosa geblesseerd waren. De staf heeft de helft van de tijd op de stoelen gezeten met de handen in het haar, want ze wisten niet meer wat ze konden doen, we konden ons eigen niveau niet laten zien. We hadden de helft van de tijd de helft van de punten van Alterno op het scorebord en wisten helaas geen set boven de 20 punten te komen. Gelukkig was de laatste helft van 3eset was nog leuk, toen we van 22-11 terugkwamen tot 24-19. Zo konden we toch nog met een beetje goed gevoel het veld af stappen. Complimenten voor Alterno, wij hadden erg weinig in te brengen. Dat dus.

We zien jullie graag in de tweede helft van het jaar, waar we een hoop wedstijden thuis zullen spelen!

Maureen Weernekers