Clicky

Stem de Vrienden van de Hennipgaarde naar de finale van "Kern met Pit"

Copyright Omroep Zuidplas

Het project De Vrienden van de Hennipgaarde uit Zevenhuizen maakt kans op een financiële bijdrage en deelname aan de landelijke finale van Kern met Pit. 

Naast de beoordeling door een vakjury tellen ook de publieksstemmen via internet mee. 

De Stichting Vrienden van de Hennipgaarde is begin 2018 geselecteerd door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) als buurtproject 2019 in het kader van 'Kern met Pit'. De initiatiefnemers kregen één jaar lang advies, begeleiding en steun vanuit Kern met Pit. De Vrienden van de Hennipgaarde zijn betrokken geweest bij het ontwerp en de realisatie van de Hennipgaarde. Sinds 2018 organiseert en stimuleert de Stichting sport-en spelactiviteiten voor jong en oud in de Hennipgaarde.

"Dit jaar hebben we meegedacht en geholpen met het openingsfeest en organiseerden we de opruimactie tijdens NL-Doet, de pannenkoekenmiddag en de herfstsfeeravond in de herfstvakantie. " zegt Petra Wiltenburg. "We maken kans op een extra financiële bijdrage als we zo veel mogelijk digitale stemmen weten binnen te halen. Op 19 januari vindt de prijsuitreiking plaats in Dordrecht. Als we winnen dan gaan we door naar de landelijke finale"

Stemmen kan via www.kernmetpit.nl. De Vrienden van de Hennipgaarde zijn te vinden bij de genomineerden voor de provincie Zuid-Holland. Stemmen kan nog tot 10 januari 2019.

Foto: Hendrik Eland