Clicky

Sparkling Voices in Open Deur Dienst

Copyright Omroep Zuidplas

Op zondag 13 januari a.s. zingt Sparkling Voices uit Rhoon in de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Het koor staat onder leiding van dirigent Arjen Uitbeijerse en in de afgelopen jaren heeft het koor op vele plaatsen haar medewerking verleend aan kerkdiensten en zangavonden. Het koor heeft ook meegewerkt aan het bekende televisieprogramma “Nederland zingt”. Het koor heeft een uitgebreid repertoire, van relipop, gospels en meer gedragen muziek. Het koor wordt begeleid door een orkest bestaande uit een pianiste, toetsenist, slagwerk, basgitarist, fluitisten, klarinettist en saxofonist.

Het repertoire bestaat uit gedragen en klassieke nummers tot gospel en vlotte muziek. In deze dienst zal dominee L. Krüger uit Rotterdam voorgaan. De aanvangstijd is 17.00 uur. Samenzang vanaf 16.50 uur.