Clicky

Mogelijkheid tot afscheid nemen van burgemeester Gert-Jan Kats

Copyright Omroep Zuidplas

Vrijdag 4 januari nodigt de gemeente Zuidplas iedereen uit op de Nieuwjaarsbijeenkomst in Swanla te Zevenhuizen. Tijdens deze bijeenkomst is er tevens de mogelijkheid tot het afscheid nemen van burgemeester Kats, welke naar Veenendaal vertrekt.

De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op vrijdag 4 januari 2019 vanaf 19.00 uur in Dorpshuis Swanla, Burgemeester Klinkhamerweg 86, Zevenhuizen.

U kunt tijdens de avond genieten van muziek, een hapje en een drankje. Gert-Jan Kats zal omstreeks 19.30 uur een toespraak houden. De avond eindigt naar verwachting rond 22.00 uur.

De nieuwjaarsbijeenkomst is toegankelijk voor inwoners,  ndernemers en maatschappelijke organisaties uit Zuidplas. Ook zal een speciale gemeenteraadsvergadering plaatsvinden, welke live is te volgen via Omroep Zuidplas. Vanuit het Swanla zenden we vanaf 15:00 de raadsvergadering live uit.