Clicky

Radio-interview Alpha Parenting Children Course (audio)

Copyright Omroep Zuidplas

Zondagavond 6 januari waren Ieke Kleijwegt en Desiree op de Beek te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom de Kerken de middageditie om bekendheid te geven aan de ‘Alpha Parenting Children Course’.

Begin februari start deze opvoedcursus in De Lichtkring in Nieuwerkerk a/d IJssel. Het is een leuke en laagdrempelige manier om in een relaxte sfeer met andere ouders ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op de opvoeding. Het interview kunt u onder dit artikel in zijn geheel terugluisteren,

Ontmoeting, herkenning en inspiratie staan centraal. De cursus is geschikt voor iedere ouder, ongeacht burgerlijke staat, culturele achtergrond of levensovertuiging. De Parenting Children Course is gebaseerd op christelijke principes, maar is relevant voor zowel christelijke als niet-christelijke opvoeders.

De cursus wordt op 5 donderdagavonden gegeven in De Lichtkring in Nieuwerkerk. Kosten: bij deze cursus hoort een werkboek. De kosten voor de cursus zijn € 15,00. Data: 7 en 14 februari, 7, 14 en 28 maart 2019 in de soosruimte van de Lichtkring.

Aanmelden via de mail bij iekekleijwegt@gmail.com of deesopdebeek@gmail.com.