Clicky

Cursus ‘Kies je instrument’ bij muziekschool Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muziekles, want muziek maakt slim, is gewoon leuk en muziek is niet weg te denken uit het leven van een mens. 

MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas start op dinsdag 29 januari de NIEUWE cursus ‘Kies je instrument’. In deze korte cursus van 10 weken voor kinderen van 7-10 jaar leer je instrumenten kennen en daardoor kun je beter een instrument kiezen waarop je verder wilt.  Ook leer je de geheimen van het notenschrift en leer je ritmes.  Ook op dinsdag 29 januari start een cursus Spelen met Muziek voor kinderen van 4 en 5 jaar.  Op woensdag 23 en vrijdag 25 januari beginnen er een aantal cursussen Muziek op Schoot (tot 2 jaar) en Muziek met Peuters (2-4 jaar).  Al deze cursussen worden verzorgd door Joyce Bellefroid. Nog vragen of een instrument proberen?

Kom dan zaterdag 19 januari naar de muziekschool, Schubertstraat 50, Nieuwerkerk. Er is dan Open Huis van 13.00-16.00 uur. Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl of bel naar 0180-315462.