Clicky

Proeflessen muziek smaken naar meer

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 19 januari j.l. was het gezellig druk tijdens de proeflessenmiddag bij MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas in Nieuwerkerk.

Deze middag kon er een flink aantal instrumenten uitgeprobeerd worden en proeflessen zang gevolgd worden.  Het Open Huis was extra gezellig vanwege het open podium. Er werd vooral in groepje opgetreden oa door de ukelele groep  en een vioolgroep.  MOZ-Art start op dinsdag 29 januari de NIEUWE cursus ‘Kies je instrument’.

In deze korte cursus van 10 weken voor kinderen van 7-10 jaar leer je instrumenten kennen en daardoor kun je beter een instrument kiezen waarop je verder wilt.  Ook leer je de geheimen van het notenschrift en leer je ritmes.  Ook op dinsdag 29 januari start een cursus Spelen met Muziek voor kinderen van 4 en 5 jaar.

Op elk moment van het jaar kan er begonnen worden met een korte kennismakingscursus of een opfriscursus op een instrument. Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl of bel 0180-315462.