Clicky

Oproep reanimatie herhaling in Moordrecht

Copyright Omroep Zuidplas

De jaarlijkse reanimatie herhaling via de hartstichting vind plaats op dinsdag 12 februari van 20:00 tot 22:00 uur in het IJsclubgebouw in Moordrecht. 

De leden van de EHBO vereniging Moordrecht hebben inmiddels de eerste van de twee reanimatie avonden (dinsdag 29 januari en 5 februari) achter de rug en dinsdag 12-02-19 zal deze herhaling plaats vinden voor de mensen die via de hartstichting een opleiding reanimatie gehad hebben.

De herhaling wordt gegeven door twee van onze instructeurs en met behulp van vier digitale reanimatie poppen wordt in real time op de beamer de aandacht- en verbeterpunten besproken. De avond wordt in twee stukken gesplitst, het eerste gedeelte is reanimatie zonder een AED (Automatische Externe Defibrillator) vooral om de reden dat er niet altijd een AED beschikbaar is. Na de pauze is het gedeelte waarbij er ook geoefend wordt met het aanbrengen van een AED.

De herhaling kost € 10,= en kan bij binnenkomst worden betaald aan de penningmeester. Locatie: IJsclubgebouw; Leliestraat 72; 2841 BB; Moordrecht. Meer informatie kunt u vinden op www.ehbo-moordrecht.nl.

Foto: De opstelling van de vier digitale reanimatie poppen