Clicky

Zwaar weekend voor JBC Nieuwerkerk

Copyright Omroep Zuidplas

De negende ronde van de NPC liet zich voor JBC Nieuwerkerk samenvatten in 1 woord: weerstand.

Zowel het eerste als het tweede team troffen een pittige tegenstander. Al met al leidde dit tot spannende wedstrijden en al even spannende resultaten.

JBC Nieuwerkerk 1 speelde uit in Breda tegen Va Tout 2. De uitslagen liepen uiteen met een verlies met 13-12 tot een winst met 0-13. Uiteindelijk resulteerde dit in gelijkspel met ieder 4 gewonnen partijen.

Ook JBC Nieuwerkerk 2 speelde op Brabantse grond, maar dan in Roosendaal. Zij troffen Bommequet 2. Het team startte sterk met 2 gewonnen partijen tegen 1 verloren partij. In twee triplette-partijen verloren zij helaas met 13-11 en 13-12. Met nog 1 gewonnen doublettepartij werd de einduitslag hier 5-3 in het voordeel van Bommequet.

Deze scores plaatste JBC Nieuwerkerk 1 op een zevende plaats in haar poule in de derde divisie. JBC Nieuwerkerk 2 staat op de derde plaats in haar poule in de vierde divisie/