Clicky

12 podiumplaatsen voor leden Jungshin Kwan

Copyright Omroep Zuidplas

De leden van Taekwon-Do club Jungshin Kwan streden afgelopen zaterdag in Pijnacker tegen Taekwon-Do clubs uit heel Nederland en wisten maar liefst twaalf medailles mee terug te nemen naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bij het onderdeel stijlpatronen wisten Lars van Geffen en Robert van Ginhoven een zilveren medaille te veroveren en mochten Esmay ten Brinke, Matthew van Ginhoven en Dalisha van der Poel op de hoogste trede van het erepodium klimmen, zij sleepten het goud in de wacht.

Hierna lieten de leden van Jungshin Kwan zich ook gelden op het onderdeel sparren en behaalden Amy ten Brinke, Dimitri Pronk, Milan Plooij en Chad Terlouw een derde plaats. Judith Visser won een zilveren medaille en Esmay ten Brinke haalde het maximale uit haar eerste toernooi door op dit onderdeel haar tweede gouden medaille te veroveren.
Daarnaast werd er op dit toernooi ook een nieuw onderdeel geïntroduceerd. Van alle aanwezige senioren wist Robert van Ginhoven dit onderdeel het best te volbrengen en hij werd hiermee dan ook de winnaar van deze zogenaamde Saju Challenge.

Foto: Esmay ten Brinke na het winnen van de finale bij het sparren