Clicky

CKV Nieuwerkerk speelt maandagavond tegen Nederlands team -19

Copyright Omroep Zuidplas

De selectie van CKV Nieuwerkerk speelt maandag 11 februari in de Kleine Vink tegen de selectie van Oranje onder 19 van bondscoach Leon Simons. 

De wedstrijden zijn vanaf 19.00u in sporthal de Kleine Vink. Toegang is gratis.

De hoofdcoach van CKV Nieuwerkerk, Leon Simons, is ook al jaren bondscoach van Oranje onder de 19. In december heeft Simons weer een prachtige selectie samengesteld met talenten van onder meer Blauw-Wit (A), TOP, Fortuna, Groen Geel, LDODK, KCC en DVO.

Maandag 11 februari komt de selectie van Oranje -19 bij elkaar in sporthal de Kleine Vink in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de ochtend (10-11.30u) wordt er getraind en daarna zal de selectie een activiteit in de kantine hebben.

In de avond worden er twee oefenwedstrijden gespeeld. Om 19u neemt Nieuwerkerk 2 het op tegen Oranje -19. Simons beschikt over 20 internationals, dus hij kan twee teams opstellen. Zo speelt Nieuwerkerk 1 om 20.30u ook tegen Oranje -19. Twee leuke wedstrijden natuurlijk!

Toegang is gratis en CKV Nieuwerkerk hoopt op veel publiek!