Clicky

Stichting Turf komt met familievoorstelling in voorjaar 2020

Copyright Omroep Zuidplas

De stichting Turf uit Zevenhuizen komt in maart 2020 met een eigentijdse familievoorstelling en houdt daar voor geinteresseerde deelnemers een informatieavond over op 20 februari.

De voorstelling zal worden gegeven in Theater Swanla in Zevenhuizen en de regie is net als eerdere voorstellingen van Esther Erdtsieck Blaaser. Inge Ligthelm zal haar hierin assisteren.

De stichting heeft op 20 februari 2019 voor potentiële deelnemers een informatieavond. De kindercast is al gevuld maar voor de leeftijdsgroep van 18 tot 88 wordt begin maart een auditieronde ingepland. Daarom is iedereen welkom op deze avond die om 20:00 uur start in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Geïnteresseerden kunnen dan via de theateringang aan de zijkant naar binnen. De stichting zoekt niet alleen acteurs maar juist ook mensen die ons op gebied van techniek, decor, kostuums of visagie willen helpen.

Stichting Turf is ontstaan in 2009 is de Stichting om de "Musical Turf" op de planken te brengen in het kader van het ontstaan van de gemeente Zuidplas. Deze musicalproductie is ontwikkeld in het kader van de fusie tussen de gemeenten Zevenhuizen-Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht tot de nieuwe gemeente Zuidplas. Sinds 2009 zijn er diverse musicals en andere theateractiviteiten georganiseerd onder het motto: door jong en oud, voor jong en oud. In 2018 bracht de stichting Midzomerdagdroom op de planken.

Foto: De cast van vorige voorstelling Midzomerdagdroom