Clicky

Belgische band K's Choice ook naar CuliNESSE

Copyright Omroep Zuidplas

Deze week maakte de organisatie van culinair muziekfestival CuliNESSE de tweede buitenlandse act bekend: de band K's Choice.

K's Choice zal op donderdag 29 augustus op het festival spelen. Het is de eerste keer dat er twee buitenlandse artiesten op het festival staan. Eerder maakte de organisatie de band Clouseau bekend.

Van donderdag 29 augustus t/m zaterdag 31 augustus is de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE. Naast de twee Belgische namen sieren ook Guus Meeuwis, BLØF, Douwe Bob, DI-RECT, Waylon, Davina Michelle, Wulf en Jett Rebel de affiches.

Mede door deze namen gaat de kaartverkoop voor het festival zeer voorspoedig. Circa 6 maanden voor het evenement is ruim 75% van de entreetickets verkocht. Naar verwachting zal de zaterdag binnenkort als eerste uitverkopen.

In verband met de start van de bouwplannen voor de huidige locatie op het noorderstrand, moet CuliNESSE verhuizen. De organisatie maakte half februari de nieuwe locatie bekend. Festival CuliNESSE zal verhuizen naar het Oeverpark, aan de zuidzijde van het Nesselande strand. "Een locatie waar het festival nog meer kan groeien in kwaliteit." aldus de organisatie.

Foto: Frank Clauwers