Clicky

Wijkservicecentrum De Kroon in Moordrecht overstelpt met voetbalplaatjes

Copyright Omroep Zuidplas

Het enthousiasme rond het verzamelen van voetbalplaatjes van een grote supermarkt in Moordrecht heeft geleid tot een heuse ruilbeurs in wijkcentrum De Kroon.

Vrijwilligster Margriet de Lange werd overstelpt met voetbalplaatjes nadat ze het idee voor een ruilbeurs opperde.

De supermarkt zelf stelde het restant voetbaalplaatjes beschikbaar en daarmee was er een groot aanbod voor vooral kinderen die nog plaatjes misten. Meer dan dertig kinderen, al dan niet met ouders/grootouders kwamen op de ruilbeurs af. Deze week kunnen kinderen nog langs komen bij het wijkservicecentrum aan het Land voor Water 3 in Moordrecht om ontbrekende plaatjes uit te zoeken. Daarna gaat het restant naar o.a. de Voedselbank.