Clicky

Het grote Verkiezingsdebat in de Chocoladefabriek

Copyright Omroep Zuidplas

Wil jij ook meebeslissen waar het geld van de provincie naar toe gaat, maar twijfel je nog op wie je moet stemmen tijdens de verkiezingen van de Provinciale Staten en waterschappen?

Kom dan op maandag 18 maart om 20.00 uur naar het grote Verkiezingsdebat in de Chocoladefabriek. In navolging van het overweldigende succes van het lijsttrekkersdebat in 2018, leidt Daan Roovers (filosoof en oud-hoofdredacteur Filosofie Magazine) het gesprek langs enkele belangrijke verkiezingsthema's zoals verduurzaming, het klimaat, energietransitie en de bereikbaarheid van Gouda.

De kandidaten van de VVD, GroenLinks, D66, CDA, PvdA, SP, Christen Unie en de Partij voor de Dieren zullen aanwezig zijn en gaan in debat met het publiek. De avond is bedoeld voor iedereen, variërend van diegenen die nog een laatste overtuigend argument nodig hebben om een keuze te kunnen maken tot de kiezers die absoluut geen idee hebben wat te stemmen. Noteer alvast in de agenda. Iedereen is welkom, inschrijven niet nodig.