Clicky

Verkiezingsmarkt in winkelcentrum De Koperwiek

Copyright Omroep Zuidplas

Op zaterdag 16 maart van 10 tot 16 uur kunt u in winkelcentrum De Koperwiek een verkiezingsmarkt bezoeken. 

Dertien politieke partijen - die deelnemen aan de verkiezingen voor het Waterschap en de Provinciale Staten - zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden en hun partij te promoten.

Stemmen op 20 maart
Op woensdag 20 maart zijn de verkiezingen voor het Waterschap Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en de verkiezingen voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland. U kunt stemmen. Op www.capelleaandenijssel.nl vindt u een speciale pagina over de verkiezingen met informatie hoe en waar u kunt stemmen in Capelle aan den IJssel.

Deelnemers verkiezingsmarkt
Deze partijen treft u op de verkiezingsmarkt aan: Water Natuurlijk, VVD, CDA, SGP, ChristenUnie, D66, GroenLinks, AWP niet politiek wel deskundig, SP, PvdA, 50Plus, DENK en Lokale Partijen Zuid Holland (LPZH).