Clicky

Pluck & Strum café in Swanla

Copyright Omroep Zuidplas

MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas en Swanla hebben de handen ineengeslagen en organiseren op zondagmiddag 31 maart a.s. gezamenlijk een Pluck & Strum café in de pub van Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. 

De middag begint met twee kennismakingsworkshops ukelele o.l.v. docent Harald Boxtart(foto). Een voor jongeren tot 14 jaar (14.00-14.45 uur) en een voor jongeren/volwassenen vanaf 14 jaar (15.00-15.45 uur). Deelname aan een van deze workshops kost € 4,50. Je hoeft helemaal geen ukelele te kunnen spelen en het bezit van een eigen ukelele is ook niet nodig, want die zijn aanwezig.

Van 16.00-16.45 uur geeft Harald een workshop Campanella.  Deze workshop is voor de al iets verder gevorderde ukelelespelers die met de vingers kunnen tokkelen en al wat akkoorden kennen. Deelname aan deze workshop kost € 8,50. 
Na de workshop kun je om 17.00 uur meedoen aan het Open Podium. Tijdens het Open Podium mag je spelen/zingen wat je in je repertoire hebt en kun je dat delen met alle aanwezigen. Gezamenlijke speelstukken voor het Open Podium kun je opvragen via info@moz-art-zuidplas.nl.

Via dat mailadres kun je je ook opgeven voor de workshops en het open podium. Als je nog vragen hebt, bel dan 0180-315462.